Referencer

 

 

Jeg har som RobinHusmægler haft glæden af at samarbejde med Marianne siden april måned 2013.

Marianne har haft ansvaret for eftersagsbehandlingen i alle mine handler i denne periode, og jeg har udelukkende fået positive tilbagemeldinger fra mine kunder. Marianne er meget ærekær og leverer altid en høj kvalitet i sit arbejde. Samtidigt har hun en venlig og meget kompetent adfærd både overfor mine kunder og overfor mig. Det giver tryghed.

Jeg er af den overbevisning, at vores samarbejde kommer til at fortsætte i mange år fremover, og giver gerne Marianne min varmeste anbefaling.

RobinHusmægler Susanne Axelsen
Statsaut. ejendomsmægler MDE

 

*****

 

 

 

 

“På anbefaling fra en kollega kontaktede jeg i 2013 Marianne Carthberg for at få professionel hjælp til tinglysning og berigtigelse af ejendomshandler.

Samarbejde blev hurtigt etableret, og har siden fungeret til vores fulde tilfredshed. Alle handler bliver ekspederet super professionelt både til tiden og til aftalt pris.

Marianne er samtidig fantastisk som sparringspartner, når vi har spørgsmål eller problemstillinger, der rækker ud over det sædvanlige i traditionelle bolighandler. Her får vi altid et hurtigt og kompetent svar på vores spørgsmål.

I ejendomshandler er der mange parter, både købere, sælgere, rådgivere, banker og kreditforeninger der alle oplever ekspeditionerne fra Marianne Carthberg som kvalitetsarbejde, og vi håber mange andre fremover vil få samme fornøjelse af samarbejdet med Marianne, som vi oplever. ”

Estate Algren v. Claus Algren
Indehaver

 

*****

 

 

 

“Vi bruger Marianne til berigtigelse af mange af vores handler, og har haft et super samarbejde siden 2015.

Marianne leverer en god og professionel sagsbehandling – meget effektiv – og giver altid et hurtigt svar, når der er brug herfor.

Vi har altid en god dialog, og hun har et rigtigt fint overblik over sagerne.

Vi føler os meget trygge ved at overgive den del af vores arbejde til hende, og kan varmt anbefale hende til andre. ”

Danbolig v. Kenneth Thiemke
Indehaver – Ejendomsmægler, MDE

 

*****

 

Se Linkedin profil for erhvervserfaring og uddannelse: